Måltidsgalan 2020

Vill du nominera någon person eller kanske ditt kök till Måltidsgalan? Här kan du läsa mer om kriterier och de olika kategorierna.

I år blir det en Coronaanpassad, digital gala. På galan delas nio diplom och lika många oemotståndliga priser ut. Du nominerar dina favoriter till de olika kategorierna här. Du kan nominera både dig själv och andra i Måltidsservice.

Pris kommer även att delas ut till Årets klimatkök. I den kategorin bedöms nyckeltal och engagemang i hållbarhetsfrågor utifrån Uppsala kommuns inriktning och Måltidsservice mål. Det kommer även delas ut ett första, andra och tredje pris i Måltidsservice interna recepttävling.

Sista dag för nominering är 2 oktober. Juryn består av Måltidsservice ledningsgrupp. 

Själva galan hålls i digital form klockan 14:30 onsdag den 28 oktober. Alla medarbetare kommer att kunna följa galan via Teams. Galan bjuder på prisutdelningar och inbjudna gäster. Välkommen att nominera och att delta!

Årets bagare

Nybakat är alltid bäst. Vem är Måltidsservice bästa bagare? Nominera en bak-engagerad kollega som kommit igång med bakning, hittat nya sätt att baka, utvecklats inom bakning och kanske delat med sig av sina bagerikonster.

Årets team/samarbete

Samarbete ger ofta goda resultat. Jobbar du med några som arbetar över gränserna, samspelar för att ta vara på varje persons kompetens och bildar ett team som bidrar till helheten och gruppens framgång? Nominera kollegor eller andra som med gott samarbete och gemensam kraft bidrar till synbart goda resultat för verksamheten. 

Årets eldsjäl

I denna kategori delas priser ut till eldsjälar både inom förskolan, grundskolan/gymnasiet och äldreomsorgen. Var finns personen som med driv, nyfikenhet och kreativitet höjer måltidsupplevelsen för sina kunder och gäster? Personen som gör det där lilla extra. Var hittar vi överraskningar och guldkorn som lyser upp de måltider som lagas? Nominera till priset som Årets eldsjäl. Skicka in ditt förslag med stjärnfyllda exempel på det arbete som görs och motivera varför just föreslagen eldsjäl ska vinna kategorin! 

Nominera till galan (en nominering per kategori)

Du måste fylla i allt som är markerat med *. Observera att du måste trycka på skicka-knappen när du har granskat din anmälan. Något är fel om du inte får en bekräftelse.

Formuläret kunde inte skickas. Försök igen om en liten stund.
Uppdaterad: