Nominera till galan 2019

Vill du nominera någon person eller kanske ditt kök till Måltidsservice gala? Här kan du läsa mer om kriterier och de olika kategorierna.

En nyhet på årets Måltidsmässa är den glittriga galan i slutet av dagen. På galan kommer fyra diplom och ett oemotståndligt pris att delas ut. Du nominerar dina favoriter till de olika kategorierna här. Du kan nominera både dig själv och andra i Måltidsservice.

Sista dag för nominering är 10 oktober. Juryn består av Måltidsservice ledningsgrupp. 

Årets hållbarhetspris

Vet du någon som jobbar med ett långsiktigt och genomtänkt hållbarhetsarbete? Någon som arbetar engagerat med växtbaserade måltider, ekologiska produkter, minskat svinn, minskad användning av plast och andra hållbara lösningar i serveringen? Då ska den personen, eller det köket nomineras i kategorin Årets hållbarhetspris. Skicka in din nominering med en hållbar motivering varför just din kandidat ska vinna kategorin!

Årets instagrammare

Vet du någon som använder Instagram som en kommunikations- och inspirationskanal för sina kollegor, gäster, och anhöriga? Någon som skapar interaktivitet och engagemang genom att digitalt visa upp vad som skapas i köket? Då ska du nominera den personen eller det köket i kategorin Årets instagrammare. Skicka in din nominering med adressen till kontot, ett gott exempel på ett inlägg och motivera varför just det köket ska vinna kategorin!

Årets återbrukare

Vem eller vilka arbetar aktivt för att ta tillvara och återbruka i sin restaurang? Var kan man hitta nya användningsområden för mat och inredning? Skapas nytt och smakrikt av sådant som annars går till spillo i något utav våra kök? Nominera i kategorin Årets återbrukare. Skicka in din nominering med återbrukande exempel på arbetet och motivera varför just din kandidat ska vinna kategorin!

Årets stjärna

Var finns peronen som med driv, nyfikenhet och kreativitet höjer måltidsupplevelsen för sina kunder och gäster? Var hittar vi överraskningar och guldkorn som lyser upp de måltider som lagas? Nominera till priset som Årets stjärna.Skicka in ditt förslag med stjärnfyllda exempel på det arbete som görs och motivera varför just föreslagen stjärna ska vinna kategorin!

 

Nominera till galan (en nominering per kategori)

Du måste fylla i allt som är markerat med *. Observera att du måste trycka på skicka-knappen när du har granskat din anmälan. Något är fel om du inte får en bekräftelse.

Formuläret kunde inte skickas. Försök igen om en liten stund.
Uppdaterad: