Mat och menyer

Vår utgångspunkt på Måltidsservice är att tillaga och servera måltider som uppskattas av våra gäster. Vi vill att alla våra gäster ska gå från restaurangen mätta, nöjda och glada.

Menyerna tycker vi ska innehålla flera alternativ som ska vara både spännande och varierade samt moderna, men även traditionella. Måltiderna lagas så nära gästen som möjligt och presenteras på ett trevligt och kundanpassat sätt.

Vi har en generös och säsongsanpassad salladsbuffé med dressing, smör, ekologiskt hårt bröd och ekologisk mjölk. Vi arbetar för att ständigt öka inslaget av ekologiska livsmedel och att tillaga så mycket som möjligt av maträtterna från grunden. Vi kokar tex alltid egen sylt till pannkakorna och bakar mycket eget bröd.

Vi uppmärksammar och skapar glädje kring festligare tillfällen som helger och andra högtider. Vi erbjuder också möjligheter för olika önskedagar och gästernas egna favoriträtter.

Välkommen till bords!

Produktions- och inköpsansvarig
Malin Holfve
17 juli 2017