Dags att nominera till Måltidsgalan 2021

Även i år blir det en digital gala.

Måltidsgalan är en intern gala där vi uppmärksammar det goda jobb som Måltidsservice medarbetare gör och nu är det dags att nominera kollegor och medarbetare i kommunen till de olika kategorierna.
I år har vi sex kategorier och tio diplom och fina priser kommer delas ut under galan. De olika kategorierna är:

Årets Måltidsrektor
Till en rektor som förstår och främjar kopplingen mellan en god måltid och goda studieresultat. Arbetar över gränserna och samspelar med köket. Har förmågan att sammanföra lärandet och måltiden och är lyhörd inför både kökspersonal och matgäster. Har modet att våga vara annorlunda och tänka nytt.

Årets Eldsjäl
I denna kategori delas priser ut till eldsjälar både inom förskolan, grundskolan/gymnasiet och äldreomsorgen. Var finns personen som med driv, nyfikenhet och kreativitet höjer måltidsupplevelsen för sina kunder och gäster? Personen som gör det där lilla extra. Var hittar vi överraskningar och guldkorn som lyser upp de måltider som lagas? 

Årets Team
Samarbete ger ofta goda resultat. Jobbar du med några som arbetar över gränserna, samspelar för att ta vara på varje persons kompetens och bildar ett team som bidrar till helheten och gruppens framgång? Nominera kollegor eller andra som med gott samarbete och gemensam kraft bidrar till synbart goda resultat för verksamheten.

Årets Hållbara idé
Framtidens hållbara samhälle är alla vårt ansvar och vi vet att det finns många goda idéer som bara väntar på att få växa. Kanske kan vi med en ny kategori i årets Måltidsgala få några bra hållbara idéer att gå från tanke till handling.

Övriga priser
Det kommer även delas ut ett första, andra och tredje pris i Måltidsservice interna recepttävling samt i kategorin Årets Foto.

Galan hålls i digital form onsdagen den 3 november kl.14:30. Sista dag för nominering till kategorierna Årets Måltidsrektor, Eldsjäl, Team samt Hållbara ide'  är torsdag den 7 oktober. Juryn består av Måltidsservice ledningsgrupp. 

Nominera till Måltidsgalan

22 september 2021