Arlas Guldko

Måltidsservice har tävlat i Arlas guldko sen 2017 och har kommit till final flertal gånger. 2021 nådde vi hela vägen fram då Gränbyskolans kök vann "Årets frukostlyft" tillsammans med Allaktivitetshuset.

Arlas Guldko2023 har Seniorköket/Lundgården i Uppsala tagit en finalplats i Arla Guldko.

2021 vann Gränbyskolan Arlas guldko i kategorin "Årets frukostlyft" i ett fint samarbete mellan skolledning, köket och allaktivitetshuset.

Katedralskolans restaurang tog sig ända till final i Arlas Guldko 2020. Köket hamnade till slut på en andraplats i kategorin Bästa matglädjeskola.

Restaurang Leopold tog sig ända till final och slutade på en fin delad andraplats i tävlingen Arlas Guldko 2017. Restaurangen tävlade i kategorin Bästa seniormatglädje. 

I Arlas Guldko 2018 tog sig Nanna Bistro, Nannaskolans restaurang, till seminfinal i kategorin Bästa Matglädjeskola. 

Domarringens skolas restaurang har också varit med och tävlat. De tog sig till semifinal i kategorin Bästa matglädjeskola 2017.

I bidragen berättar restaurangerna hur de samarbetar med gästerna för att tillgodose deras önskemål, hur restaurangmiljön är, hur man arbetar hållbart i köket och hur engagemanget kring maten och måltiderna ser ut.

Tävlingen har funnits sedan år 2000 och syftet är att sporra och visa uppskattning för ambitiösa kök och verksamheter. Genom tävlingen lyfts också goda exempel fram.

Läs mer om Arlas Guldko

Uppdaterad: