Till innehåll på sidan

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor.

Läs mer om de kakor vi använder och hur du hanterar dem.

Meny

  • Start
  • Våra kök och menyer
    • Förskola
    • Grundskola
    • Gymnasieskola
    • Seniorrestauranger
      • Seniorlunch i skolan
    • Äldreboenden
    • Se maten i mobilen
  • Behovsanpassade måltider
  • Hållbara måltider
    • Ekologisk mat
      • Uppsala i Ekomatsligan
    • Klimatguidade menyer
    • Hållbar måltidsservice - ta hand om maten
    • Rätt plast på rätt plats
    • Hållbara måltider som ett pedagogiskt verktyg
  • Kokbok med klimatguidade recept
    • Kött/kyckling
      • Kycklingpytt med kall currysås
      • Hönsfärsgryta med paprika och curry
      • Chicken fajita
      • Thaigryta med kyckling
      • Pasta med ost- och skinksås
      • Korv stroganoff
      • Grekisk färspanna
    • Bakning och desserter
      • Syltkakor
      • Saffransdrömmar
      • Saffransfudge
      • Vit cholkladmousse med hjortroncoulis och mandelflarn
      • Saffrankladdkaka
      • Mjuk pepparkaka
      • Potatislimpa
      • Grundrecept vitt matbröd med exempel på olika smaksättningar
    • Grönt
      • Rårisbiff med paprikasås och klyftpotatis
      • Zucchini- och morotsbiff med vitlökssås
      • Majs- och broccolibiff med kall örtsås
      • Pasta med ajvar- och spenatsås
      • Röd lasagne med timjan
      • Linsgryta
      • Morotssoppa med asiatiska smaker
      • Jordärtskockssoppa och brödpinnar med smak av västerbottenost
      • Potatis- och purjolökssoppa
      • Blomkålssoppa med curry
    • Fisk
      • Lax på jämtländskt vis
      • Fiskgratäng thai
      • Ugnsstekt lax med saffranskryddad vitvinssås och stekt potatis
      • Fisk med frasigt täcke och kall örtsås
      • Sejfilè med basilikatäcke
      • Fiskgratäng med örter
  • Om oss
    • Frågor och svar
    • Skicka in din fråga
    • Måltidsservice i tävlingstoppen
      • SkolmatsGastro
        • SkolmatsGastro 2020
        • SkolmatsGastro 2018
        • SkolmatsGastro 2016
      • Arlas Guldko
      • White Guide Junior
        • White Guide Junior 2020
        • White Guide Junior 2019
        • White Guide Junior 2018
        • White Guide Junior 2017
        • White Guide Junior 2016
        • White Guide Junior 2015
    • Samarbete med Paul Svensson
    • Måltidsmässa
      • Måltidsmässan 2019
      • Måltidsmässan 2018
      • Måltidsmässan 2017
      • Måltidsmässan 2016
    • Måltidsgala
      • Måltidsgala 2022
      • Måltidsgala 2021
      • Måltidsgala 2020
  • Kontakt
    • Jobba hos oss
    • Vikariera hos oss
  • Aktuellt
    • Musiklunch Stenhagens kulturhus
    • Måltidsgalan
    • Nobellunch i skolan
    • Höstlov skola
Uppsala kommun Uppsala kommun
Måltidsservice
  • Start  /
  • Kokbok med klimatguidade recept  /
  • Fisk

Fisk

Sejfilè med basilikatäcke

Läs mer om Sejfilè med basilikatäcke ›

Fiskgratäng med örter

Läs mer om Fiskgratäng med örter ›

Fisk med frasigt täcke och örtsås

Läs mer om Fisk med frasigt täcke och kall örtsås ›

Lax med saffransvitvinsås och potatis

Läs mer om Ugnsstekt lax med saffranskryddad vitvinssås och stekt potatis ›

Fiskgratäng thai

Läs mer om Fiskgratäng thai ›

Lax på jämtländskt vis

Läs mer om Lax på jämtländskt vis ›
Uppdaterad:

Andra sidor under: Fisk

  • Lax på jämtländskt vis
  • Fiskgratäng thai
  • Ugnsstekt lax med saffranskryddad vitvinssås och stekt potatis
  • Fisk med frasigt täcke och kall örtsås
  • Sejfilè med basilikatäcke
  • Fiskgratäng med örter

Huvudmeny

Meny

  • Start
  • Våra kök och menyer
  • Behovsanpassade måltider
  • Hållbara måltider
  • Kokbok med klimatguidade recept
  • Om oss
  • Kontakt
  • Aktuellt

Genvägar

  • Vanliga frågor
  • Läs våra menyer
  • uppsala.se
  • Jobba hos oss

Kontakt

Måltidsservice
Skicka e-post
Danmarksgatan 26
753 75 Uppsala

Om webbplatsen

Cookies

Tillgänglighetsredogörelse