Om oss

Måltidsservice är Uppsala kommuns interna leverantör av måltider. Vi lagar och serverar mat på ungefär 100 förskolor, 60 grundskolor, 6 gymnasieskolor, 7 seniorrestauranger och 17 boenden. Det blir ungefär 45000 måltider varje dag.

Engagerade medarbetare

Engagerade och välutbildade medarbetare tar sitt serviceuppdrag på allvar med glädje och stolthet. Vi arbetar med måltidsforum och gästenkäter samt har en aktiv dialog för att skapa helhet och trivsel kring måltiderna.

Flera kök i Måltidsservice har tävlat och varit nominerade i olika gastronomiska tävlingar, såsom White Guide Junior, Arlas Guldko och SkolmatsGastro. Även interna tävlingar sporrar till kreativitet och samarbete.

Regelbundna kundundersökningar

På Måltidsservice arbetar vi aktivt med utvecklingsfrågor och att höja vår kvalitet. Vi gör regelbundna kundundersökningar för att få veta vad våra gäster och uppdragsgivare tycker och vad vi kan förbättra. 

 

FolderVi vill att alla våra gäster ska gå från restaurangen mätta, nöjda och glada.
Välkommen till bords!

Läs Måltidsservice folder om måltiderna i skolan (PDF, 2 MB)

Läs Måltidsservice folder om måltiderna på äldreboendena (PDF, 780 KB)

Kontakta oss

För att du ska få snabbast tänkbara service är det lättast att kontakta ansvarig person direkt, men är du osäker på var du ska vända dig, kan du skriva till vår gemensamma e-post.

Till kontaktsidan

maltidsservice@uppsala.se

Behöver du komma i kontakt med ett visst kök är det lättast att ringa kommunens växel och be att bli kopplad, 018 727 00 00.

Uppdaterad: