Grattis Katedralskolan och Nannaskolan

Katedralskolans kök är nominerat till Årets klimatkök i tävlingen White Guide Junior. Nannaskolans rektor är nominerad till Årets gastronomiska rektor. Stort grattis!

Kockarna på KatedralskolanTävlingen White Guide Junior går av stapeln varje år och innefattar flera olika kategorier. Tävlingen är den enda tävlingen i Sverige som bedömer helheten i måltidsupplevelsen. Juryn bedömer smak på maten, men också måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete och engagemang samt satsningar i verksamheterna. Allt för att höja måltidsupplevelsen för gästerna. Totalt testas varje år över 250 förskolor, skolor och seniorboenden.

2020 är Katedralskolans kök i Uppsala nominerat i kategorin Årets klimatkök. Stort grattis till kökschef Patti Uddén och hennes kollegor i köket på gymnasieskolan! De arbetar aktivt med planetsmarta måltider, serverar smakfulla rätter efter säsong och har en god dialog med skolans gäster.

Rektor på Nannaskolan i Uppsala heter Henrik Ljungblom. Han är nominerad i kategorin Årets gastronomiska rektor. Ett stort grattis till nomineringen och det goda samarbetet med köket!

Uppsala och Måltidsservice har tidigare nominerats i flera olika kategorier och vunnit prestigefyllda priser i tävlingen. Nu håller vi tummarna för Uppsala i år igen!

Läs mer om White Guide Junior

26 maj 2020