Grattis till bästa recepten!

Varje vår ordnar Måltidsservice en recepttävling för alla medarbetare i köken. Nu är årets vinnare utsedda. Grattis!

Linda och EvaÅrets recepttävling i Måltidsservice höll på att ställas in på grund av för få bidrag. Men plötsligt strömmade bidragen in och nu är de tre vinnarna utsedda. Vinnarna utses av kocken och samarbetspartnern Paul Svensson, som också skrivit motiveringarna till bidragen.

Förstapriset i tävlingen går till Eva Mamani (till höger på bilden ovan) som jobbar i Celsiusskolans kök. Eva har skickat in ett recept på Pumpacurry med kikärter. Motiveringen lyder: Pumpa är en produkt som kan vara svårsåld för kritiska men paketerad i en orientalisk rätt funkar det med sin sötma och att man kombinerat med kikärtor för att få ett spektra i konsistens. Låter som en väldigt god och fullständig rätt som många kan gilla. Grattis Eva!

2:a i tävlingen kommer Khaled Mostamandy som jobbar i Rosendalsgymnasiets kök. Khaled bidrar med receptet Quinoabiffar med klyftpotatis och BBQ-sås.

På 3:e plats kommer Linda Ededal på Celsiusskolan. Blomkål och kokos korma är hennes bidrag.

KhaledTill hösten provar vi de nya maträtterna på våra menyer. Recepten finns för våra medarbetare i vårt måltidsplaneringssystem.

Tack för alla bidrag och grattis till vinnarna!

4 juni 2019