Kost & restaurang klarade certifieringen – igen!

Kost & restaurang klarade den 25 maj 2015 omcertifieringen i Investors in People (IIP) och är naturligtvis mycket glada åt beskedet. 

Logga Investors in people

-Det var spännande att få göra utvärderingen. Jag känner mig mycket tillfredsställd med att få möta en så god, välskött och framtidsinriktad organisation, säger Hans Dertell, examinator på IIP. 

Investors in People är en internationellt erkänd standard för kvalitetsutveckling. Det centrala i IIP är medarbetarnas kompetens och hur den kommer till nytta i organisationen. Syftet med standarden är att se till att medarbetarna känner sig engagerade i verksamhetens och sina arbetskamraters utveckling och att hela organisationen ständigt utvecklas.

-Det här visar på att vi har en hög kvalitet i organisationens hela sätt att arbeta och det stärker naturligtvis både medarbetare, kundnytta och vårt varumärke, säger Björn Carlsson, måltidschef i Uppsala kommun.

Redan 2012 certifierades Kost & restaurang enligt IIP. Kost & restaurang var då den första fristående kommunala måltidsorganisationen som IIP-certifierades. 

28 maj 2015