Kost & restaurang deltar på gymnasiemässan

Den 12 november ordnas gymnasiemässa för alla som ska välja gymnasium nästa år. Kost & restaurang är med och informerar om måltiderna på de kommunala gymnasieskolorna.

Gymnasiemässan äger rum på torsdag, 12 november, på Fyrishov i Uppsala. Uppsalas gymnasieskolor presenterar sitt utbud tillsammans med gymnasieskolorna i Tierp, Knivsta och Östhammar. Kost & restaurang deltar på mässan och informerar om måltiderna på de kommunala gymnasieskolorna.

Gymnasiemässan brukar locka så många som 5- 6000 besökare och är en uppskattad möjlighet för de som står inför att fatta ett av sina viktigaste beslut för framtiden att få svar på sina frågor.

Besökarna kommer att kunna ta del av information i 35 olika montrar med gymnasieskolor från Uppsala, Knivsta, Tierp och Östhammar. Kost & restaurang finns representerade i flera utav dessa montrar med information om måltidsservicen och personalens stora engagemang för att laga och servera trevliga måltider. 

Gymnasiemässa pågår mellan 9.00 -19.00 i Fyrishov hallarna C och D den 12 november. Välkommen att prata måltider med oss!

11 november 2015