Lyckad dag i Gränby köpcentrum

Även i år blev det succé för Måltidsservice i Gränby centrum. Många besökare, mycket dialog och nästan enbart positiva kommentarer om lanseringen av 50/50-korven.

I lördags stod Måltidsservice i Gränby centrum för att möta Uppsala-bor och bjuda på smakprover. Det blev ännu en lyckad dag då många ville provsmaka gazpacho, bönsallad med matkorn och hembakat surdegsbröd. Till detta serverades den korv som Måltidsservice tagit fram i samarbete med det lokala charkuteriföretaget Andersson & Tillman.

Syftet med Gränbyeventet är att möta Uppsala-borna och berätta om vår verksamhet.

Maria Gardfjell och Patrik Lundin

- Vi har ungefär 170 kök och serverar över 30 000 gäster varje dag. Det här är ett tillfälle att träffa ännu fler Uppsala-bor och berätta om vad vi gör, säger Sandra Harbom, utvecklingsledare i Måltidsservice. I år var det ju extra kul att kunna bjuda på en helt ny, lokal produkt också!

Måltidsservice fick under dagen besök av kommunalrådet Maria Gardfjell, som tillsammans med Patrik Lundin från Andersson & Tillman skar upp första tuggan av korven.

Läs mer om eventet

Läs mer om den nya korven

25 april 2016