Dags att nominera till Måltidsgalan 2020

I år blir det en Coronaanpassad digital gala.

Måltidsgalan är en intern gala där vi uppmärksammar det goda jobb som Måltidsservice medarbetare gör. I år har vi fem kategorier och nio diplom och fina priser kommer delas ut under galan. De olika kategorierna är:

Årets bagare

Nybakat är alltid bäst. Vem är Måltidsservice bästa bagare? Nominera en bak-engagerad kollega som kommit igång med bakning, hittat nya sätt att baka, utvecklats inom bakning och kanske delat med sig av sina bagerikonster.

Årets team/samarbete

Samarbete ger ofta goda resultat. Jobbar du med några som arbetar över gränserna, samspelar för att ta vara på varje persons kompetens och bildar ett team som bidrar till helheten och gruppens framgång? Nominera kollegor eller andra som med gott samarbete och gemensam kraft bidrar till synbart goda resultat för verksamheten. 

Årets eldsjäl

I denna kategori delas priser ut till eldsjälar både inom förskolan, grundskolan/gymnasiet och äldreomsorgen. Var finns personen som med driv, nyfikenhet och kreativitet höjer måltidsupplevelsen för sina kunder och gäster? Personen som gör det där lilla extra. Var hittar vi överraskningar och guldkorn som lyser upp de måltider som lagas? 

Pris kommer även att delas ut till Årets klimatkök. I den kategorin bedöms nyckeltal och engagemang i hållbarhetsfrågor utifrån Uppsala kommuns inriktning och Måltidsservice mål. Det kommer även delas ut ett första, andra och tredje pris i Måltidsservice interna recepttävling.

Galan hålls i digital form onsdagen den 28 oktober kl.14:30. Sista dag för nominering till kategorierna Årets bagare, team/samarbet samt eldsjäl var den 2 oktober. Juryn består av Måltidsservice ledningsgrupp. 

15 september 2020