Måltidsgalan 2022

Årets tillfälle då vi hyllar dem som gjort det där lilla extra ägde i fredags rum på UKK.

För att fira alla dem som varje dag engagerat arbetar för att laga måltider som hamnar i magen och som gör nytta – idag och i framtiden – delar Måltidsservice varje år ut pris i flera kategorier under Måltidsgalan. Vi vill fira våra måltidshjältar och hylla deras kärlek till måltiden.

I år hade vi äntligen möjlighet att ses fysiskt igen och detta firade vi med trerätters middag på UKK. Uppsalasonen och illusionisten Johan Ståhl ledde galan med humor och hissnande trolleritricks. 

Många fina nomineringar hade inkommit och under galan delades 7 diplom och fina priser ut i kategorier som Årets Team, Årets Måltidsrektor, Årets Eldsjäl, Årets Boendechef samt Årets Gröna bord. 

På bilden ser ni de lyckliga vinnarna från Domarringens skolkök som vann kategorin Årets Team med motoveringen:
Ett team som inte bara hjälper och stöttar varandra i vått och torrt, utan också engagerar sig i kunden och gästens totala måltidsupplevelse på ett exceptionellt serviceinriktat sätt. De utbildar och inspirerar såväl intern som extern kund med bland annat landskapsveckor, små kockar i köket, grill luncher och utbildningar för skolans personal. Här ser man på nya utmaningar som en möjlighet och inte ett besvär. 

Stort grattis till alla vinnarna!

Här kan du läsa om galans vinnare

14 november 2022