Produktutvecklingsgruppen på besök

Delar av produktutvecklingsgruppen har varit på studiebesök på Max och Kleins.

Delar av Kost & restaurangs produktutvecklingsgrupp har gjort studiebesök i Kleins kitchenStockholm. Patti från Nannaskolans restaurang och Jelica från Västra Stenhagenskolans restaurang besökte Max hamburgerrestauranger, där de fick höra mer om deras utbildningspaket till nyanställda, hur de arbetar med internrevision och hur de jobbar för att ta fram nya menyer och ingredienser. Jonas Mårtensson, chefskock på Max, visade även hur de arbetat för att ta fram en egen grill till hamburgarna.

Stockholmsturen innehöll även ett besök på Kleins kitchen, en privat leverantör av måltider till skolor i Stockholms stad. Kleins producerar ca 20 000 måltider per dag och arbetar med egen bemanningsbyrå, samt egen grossistfirma.Valfriheten och ett välfyllt salladsbord är viktiga ingredienser i Kleins måltider.

Jonas Mårtensson på Max

24 november 2015