Uppstart för nya utvecklingsgruppen

Måltidsservice har en ny måltidsutvecklingsgrupp. I veckan startade gruppen upp med ett besök på Paul/Taylor.

PaulTaylorNu har Måltidsservice nya måltidsutvecklingsgrupp startat upp. Gruppen är tänkt att vara aktiv i menyplaneringen, provlaga nya produkter, bevaka livsmedelsmarknaden och utveckla Måltidsservice menyer och matlagning.

Gruppen startade upp med att besöka kocken och samarbetspartnern Paul Svensson på hans och kollegans Tareq Taylors nystartade restaurang PaulTaylor i Sundbyberg.

Gruppen fick smaka på Pauls växtbaserade meny, ta del av en ny havreprodukt och samtala med Paul kring hållbarhet, svinnreduktion, menyplanering, leverantörskontakter och framtida projekt.

Under våren planerar måltidsutvecklingsgruppen att provlaga nya produkter, ta fram nya recept med gråärta samt uppdatera höstens menyer. Paul kommer också att besöka Uppsala flera gånger under året.

Vi önskar gruppen lycka till!

14 februari 2020