Välbesökt Måltidsmässa

Många glada besökare, goda provsmakningar och inspirerande seminarier kännetecknade Kost & restaurangs Måltidsmässa med temat Måltid i framtid. 

Glada medarbetareÅrets Måltidsmässa på Uppsala Konsert & Kongress blev en välbesökt tillställning med många nöjda besökare. Antalet utställare var fler än tidigare år och årets tema Måltid i framtid genomsyrade dagen.

På listan över föredragshållare fanns TV-meterologen och miljöföreläsaren Pär Holmgren, Eva Sundberg från Livsmedelsverket, matbloggaren Johan Hedberg, och eko-kocken Ulrika Brydling. Deras gemensamma budskap för hållbara måltider var att minska på matsvinnet, minska på mängden kött och att äta grönare måltider. 

Till mässhallen  kom också många besökare som till vardags jobbar med måltider. Medarbetare från Kost & restaurang utnyttjade dagen till att smaka på nyheter, hitta inspiration och träffa kollegor. Kollegor från bland annat Enköping, Sala, Tierp och Östhammar besökte också mässan. 

När mässan nu 5-årsjubilerade spelade dessutom 11 blockflöjtister från Uppsala kommunala musikskola  i olika åldrar välkomstmusik i foajén. 

Välkommen på nästa års Måltidsmässa!

      

30 september 2015