Välbesökt Måltidsmässa
Även i år blev Måltidsmässan ett lyckat event med många utställare och besökare.
Måltidsservice´s Måltidsmässa blev även i år en lyckad tillställning med många besökare. Utställarna var fler än någonsin och många nya produkter fanns att upptäcka, smaka på och tycka till om.
Bland föreläsarna fanns Pelle Johansson, känd tv-kock och 2:a i Kockarnas kamp 2016. Martin Ragnar berättade om maten som kulturbärare och vad vi ska kalla våra maträtter och efterrätter för. Anna Hilding gav oss en inblick i vad vi kan göra för att minska på plastanvändandet och Johan Swahn lät oss prova jelly beans med annorunda smak.
Vid ett bord träffade besökarna kocken och samarbetspartnern Paul Svensson för att diskutera grönsaker, ekologiskt och nya tillagningsmetoder. Paul Svenssons restaurang på Fotografiska muséet i Stockholm vann i helgen pris för Världens bästa museirestaurang.
En måltidsmässa planeras även för nästa år. Varmt välkommen då!