Välkommen på måltidsmässa
Välkommen till den gastronomiska arenan i Uppsala.
Vi dukar upp Måltidsmässan igen! Välkommen till en smakfull dag där du träffar kollegor, medarbetare, uppdragsgivare och leverantörer, lyssnar på aktuella seminarier och minglar med kollegor.
På plats finns ett 40-tal utställare som visar produkter, pratar nyheter och hjälper oss i vårt arbete att nå 100% ekologiska livsmedelsinköp. Mässan är en arena för dig som arbetar med och är intresserad av offentlig gastronomi.
På mässan kan du lyssna till olika seminarier. Stephan Rösnner koserar om att glada budskap brukar fungera bättre än tråkiga kostråd. Eva Sundberg berättar mer om MATtanken och hållbara måltider. På eftermiddagen träffar du Tove Osvcarsson Henkel som snackar trender. Dagen avslutas med en föreläsning av tv-kocken Jonas Svensson, som berättar om kroglivet , tv-inspelningar och hur han och kollegorna arbetar med service på restaurang Miss Voon. Dessutom finns Ekomatcentrum finns på plats för diplomutdelning.
Vi ser fram emot en smakfull dag med många besökare!