Välkommen till en ny termin med Måltidsservice!

Nytt år, ny termin och många goda måltider att se fram emot! Vi önskar alla våra gäster ett smakrikt 2024!

Salladsbord Valsätras skolrestaurang.jpgVårterminen 2024 är här och vi hoppas att alla måltidsgäster fått en bra start på det nya året!

Fokus i menyn är att alla rätter ska vara omtyckta och populära. Hållbara måltider innebär ju även att maten måste ätas för att göra nytta! Denna termin har vi även ett större fokus på säsong. Nya rätter på vårens meny är pasta med ajvar- och kalkonsås, blomkålstacogratäng och kikärts tikka masala. Några gamla favoriter som kommer tillbaka i menyn är chili sin carne och pasta med mild morotssås. Varje dag finns flera alternativ att välja på och på salladsbordet hittar du säsongsanpassade grönsaker och flera dressingar. Många skolor bakar sitt eget bröd och hårt, ekologiskt bröd finns också i brödkorgen.

På seniorrestaurangerna och äldreboenden fortsätter vi att servera klassiska husmansrätter med mer moderna alternativ som komplement för den som vill prova lite andra smaker!

Vecka 12 infaller den återkommande temaveckan med fokus på klimatet, något som syns lite extra i maten som serveras men också genom information och annat som händer i restaurangerna.

Hitta våra menyer 

Alla våra menyer hittar du Mashies webb-app eller här på vår hemsida!

Se maten i mobilen 

Se vårens menyer här 

Info om behovsanpassade måltider

16 januari 2024