Vasaköket vidare i Arlas Guldko
Grattis! Katedralskolans restaurang, Vasaköket är vidare till final i den nationella tävlingen Arlas Guldko.
I tävlingen Arlas Guldko skickas bidrag från den offentliga gastronomin in från hela Sverige. I bidragen berättar restaurangerna hur de samarbetar med gästerna för att tillgodose deras önskemål, hur restaurangmiljön är, hur man arbetar hållbart i köket och hur engagemanget kring maten och måltiderna ser ut.
Tio bidrag plockas ut och från dem utses de tre bästa bidragen, som alltså tar sig vidare till final. Katedralskolans restaurang är nu topp tre i kategorin Bästa Matglädjeskola och har alltså tagit sig till final.
Vem som vinner tävlingen får vi veta efter den stora galan i Stockholm 4 maj.
Sedan år 2000 har Arla Guldko funnits för att sporra och visa uppskattning för ambitiösa kök och verksamheter. Och framför allt inspirera andra genom att lyfta fram goda exempel.
Nu önskar vi Patti och hennes medarbetare i Katedralsskolans restaurang lycka till i tävlingen!