God Jul önskar Måltidsservice!

Så närmar sig julen med stormsteg och vi på Måltidsservice vill önska en God Jul och Gott Nytt År!

Bild på paket med God Jul-skylt

God Jul från Måltidsservice!

Ett år går fort och många måltider har hunnit serveras till alla våra gäster på förskolor, grundskolor, gymnasier, seniorrestauranger och boenden!
Förutom måltider både till vardag och högtider har vi även i år haft våra återkommande temaveckor, klimatveckan och skördeveckan samt en ny temavecka på seniorsidan; Landskapsrätter.

Måltidens dag hade i år temat "Framtidens mat" där barn och elever fick prova på en "köttbulle" gjord på odlad gårdsfisk, något som blev oväntat uppskattat!

Det har varit ett tufft ekonomiskt år med många prisökningar på livsmedel och i köken har man arbetat hårt för att parera kostnaderna och ändå servera goda och uppskattade måltider med hög kvalitet.

För att vara redo i händelse av kriser har Måltidsservice fortsatt att stärka sin krisberedskap och likt förra året övade flera kök under den årliga krisberedskapsveckan. Måltidsservices krisberedskapsarbete har lyfts fram nationellt i många olika sammanhang och vi delar gärna med oss av våra tips och erfarenheter till andra kommuner som vill förbereda sig.

Det har också funnits många tillfällen att fira under året, bland annat kom Seniorköket tillsammans med Lundgårdens seniorboende på en fin 2:a plats i tävlingen Arlas guldko och hela Måltidsservice tilldelades i december kommunens ärofyllda "Axel Oxentiernas pris".
Läs om priset här.

För att hylla Måltidsservices medarbetare hölls i november den årliga Måltidsgalan, en lyckad tillställning där många fina diplom delades ut!

Med denna summering vill vi på Måltidsservice önska alla våra gäster, kunder och samarbetspartners en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!

21 december 2023